Help de katten door ons te steunen

Word donateur!

Uw donatie maakt echt het verschil en stelt ons in staat alle katten in onze zorg een goede, gezonde toekomst te bieden. Doneren kan op verschillende manieren en elk bedrag – klein of groot – helpt kattenlevens te redden. Denk aan voedsel, zorg, dierenartskosten, onderdak en uiteindelijk, waar het allemaal om draait, een gouden mand!

Belastingvoordelen donaties

Omdat wij een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) zijn, zitten er belastingvoordelen aan. Voor zowel periodieke als eenmalige donaties geldt dat deze, onder voorwaarden, aftrekbaar zijn bij de aangifte inkomstenbelasting. Voor meer informatie klik op het ANBI logo.

Doneren via Geef

Eenmalige donatie of vaste donateur worden?

Wij maken gebruik van het online donatie platform van Stichting Geef. Hier kunt u zelf een bedrag kiezen. Ook kunt u hier kiezen uit eenmalig doneren of doorlopend. Om een vaste donateur te worden kiest voor “SEPA” doorlopende machtiging. Hier kiest u uit maandelijks, per kwartaal, half jaar of jaarlijks. Bij de donatie komen verwerkingskosten kijken. Deze staan duidelijk beschreven bij vrijwillige bijdrage.

Scan of klik op bovenstaande QR-code om direct naar de doneer pagina te gaan!

Bankoverschrijving

U kunt uw gift overmaken op één van de rekeningnummers: ING: NL90INGB000 1609473 / ABN Amro: NL35ABNA0 492503850, beide rekeningnummers ten name van Stichting Dierenleed, te Oostzaan.

Ieder bedrag is bij ons welkom, van klein tot groot!

Legaat

Indien u ons asiel wilt steunen met een legaat, kunt u daartoe in uw testament een bepaling laten opnemen die als volgt luidt:
“Ik legateer vrij van rechten en kosten aan de te Oostzaan gevestigde Stichting Dierenleed een bedrag groot: €………, ten behoeve van Dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostzaan”.
Uiteraard kan uw notaris u nader informeren over de mogelijkheden van testamentair vastgelegde legaten.

Periodiek schenken

Tot de aftrekbare giften behoren periodieke schenkingen. Dit zijn volgens de wet giften in de vorm van vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen, die uiterlijk eindigen bij overlijden van de schenker, aan een anbi of vereniging. De periodieke giften zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting indien deze berusten op een via een schenkingsovereenkomst aangegane verplichting om de uitkeringen gedurende vijf of meer jaren ten minste jaarlijks uit te keren. Desgewenst kunt u voor de steun aan onze dieren gebruik maken van onderstaande “Schenkingsovereenkomst“.

Steun ons per SMS

SMS “donatie 1841” naar 1008 en er volgt een gratis retour-SMS’je waarbij het gewenste bedrag kan worden aangegeven en de vraag of dit een éénmalige of periodieke betaling betreft; er blijft dus niets aan de dure strijkstok van een commerciële SMS-dienst hangen!

Adoptiekatten

Adopteren van een kat is mogelijk voor slechts 12,50 euro per maand! Wij selecteren katten die om bepaalde redenen niet nog niet voor plaatsing geschikt zijn. Dit kan zijn door incontinentie, ziekte of omdat ze wild zijn. We proberen altijd alle katten uiteindelijk her te plaatsen met een gouden mand. Een schitterende oplossing voor mens en kat en er zijn altijd kandidaten beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op! Samen gaan we kijken welke katten er zijn, bespreken alle katten en bieden verdere alle informatie die u nodig heeft.
Bekijk welke katten op afstand te adopteren zijn!

Vriendenloterij

Stichting Dierenleed steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van uw inleg gaat direct naar de clubkas van het asiel en u maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, vakanties voor u en uw vrienden, auto’s, tv’s en meer dan een miljoen andere prijzen. Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor u, uw vrienden, voor Dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostzaan, voor iedereen! Want als ú wint, winnen uw vrienden ook. En u bepaalt wie! Klik op onderstaande banner of bel 0900 300 1400 (10 cpm) en speel vandaag nog mee!

Openingstijden

Maandag       09.00 – 17.00
Dinsdag         09.00 – 17.00
Woensdag     09.00 – 17.00
Donderdag    09.00 – 17.00
Vrijdag           09.00 – 17.00
Zaterdag       09.00 – 17.00

Zon- en feestdagen gesloten

Alleen open voor afspraken of donaties.

Contactgegevens

Dierenasiel Oostzaan

020 – 633 5400

Zuideinde 220
1511 GM Oostzaan
info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2021