Steun ons asiel

Voor elke kat een gouden mand

Dag in, dag uit wordt er hard gewerkt om katten te helpen en te ondersteunen waar nodig. De enige manier waarop we dit kunnen blijven doen is door jouw steun. Dit lonende werk wordt door jou als donateur mogelijk gemaakt!

Je donatie maakt echt het verschil en stelt ons in staat alle katten in onze zorg een goede, gezonde toekomst te bieden. Doneren kan op verschillende manieren en elk bedrag – klein of groot – helpt kattenlevens te redden. Denk aan voedsel, zorg, dierenartskosten, onderdak en uiteindelijk, waar het allemaal om draait, een gouden mand!

We zijn een ANBI en daarom zit er mogelijk een belastingvoordeel aan het doen van donaties!
Klik hier voor meer informatie

Belle

Eenmalige donatie

Je kan gemakkelijk een eenmalige donatie doen. Veilig en gemakkelijk via iDEAL, anoniem of kies voor één van de andere methodes. Elk bedrag klein óf groot helpt de katten echt!

Zelf overschrijven kan natuurlijk ook op:
IBAN: NL90INGB0001609473 t.n.v. Stichting Dierenleed

Periodieke donatie

Buiten eenmalige donaties is het ook mogelijk periodiek te doneren. Terugkerende donaties verzekert dat we onze hoogwaardige zorg aan de katten kunnen door blijven zetten!

Voor alle donaties geldt dat, binnen de voorwaarden, de donatie aftrekbaar is van je inkomen!

Lucy (2)
Arya (afspraak)

Adoptie op afstand

Er zijn altijd katten die meer zorg nodig hebben en daardoor langer in het asiel zitten. Sommige katten zijn hierdoor pas later plaatsbaar. Denk aan katten met medische problemen, gedragsproblemen zoals onzindelijkheid etc.

Uiteindelijk worden ze natuurlijk geadopteerd of ze komen permanent bij één van onze pleeggezinnen te wonen.

Doormiddel van adoptie op afstand is het mogelijk deze katten direct te steunen! Adoptie op afstand is al mogelijk vanaf €12,50 per maand, je mag de kat bezoeken, krijgt frequente updates en kan zo onderdeel uitmaken van het proces!

Stuur een mail naar info@dierenasieloostzaan.nl met vragen of interesse!

Dierenasiel Oostzaan in je testament

Een blijvend verschil maken, zelfs als u er niet meer bent. De steun bieden om katten nu én in de toekomst te helpen. Een mooie, gulle gedachte. Ook op deze bijzondere manier ben je in staat katten te blijven helpen. Dit is mogelijk door  Dierenasiel Oostzaan in uw testament vast te leggen. Een nalatenschap zorgt ervoor dat wij de zorg en steun kunnen voortzetten en kunnen investeren om het kattenwelzijn te verbeteren. Dit kan door ons met een legaat of erfstelling op te nemen. Het opstellen van een testament gebeurt bij de notaris.

Als je ons iets wil nalaten dan kan je daarvoor de volgende gegevens gebruiken:

Stichting Dierenleed
t.b.v. Dierenasiel Oostzaan
Zuideinde 220
1511 GM, Oostzaan
Kvk-nummer: 41205906
RSIN-nummer: 806442001

Eenmalige donatie of vaste donateur worden? Dat kan ook via Geef!

Wij maken ook gebruik van het online donatie platform van Stichting Geef. Hier kan je zelf een donatiebedrag kiezen, eenmalige donatie of doorlopende donatie. Om een vaste donateur te worden kies je voor “SEPA” doorlopende machtiging. Bij deze donatie komen verwerkingskosten kijken. Deze staan aangegeven bij vrijwillige bijdrage. Klik hier om naar de pagina te gaan!

Help zelf een handje mee!

Help je liever zelf? Altijd al willen helpen een kat op te vangen, of is juist het verzorgen en socialiseren van katten voor je weggelegd? Klik op onderstaande knoppen voor meer informatie of stuur ons een mail!

Vriendenloterij

Stichting Dierenleed steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van jouw inleg gaat direct naar de clubkas van het asiel en je maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, vakanties voor jou en jouw vrienden, auto’s, tv’s en meer dan een miljoen andere prijzen. Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou, jouw vrienden, voor Dierenasiel Oostzaan, voor iedereen! Want als jij wint, winnen jouw vrienden ook. En jij bepaalt wie! Klik op onderstaande banner of bel 0900 300 1400 (10 cpm) en speel vandaag nog mee!

Alleen open op afspraak | 020-6335400 (13.00 – 17.00) | info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2024