Steun ons

Dag in, dag uit wordt er hard gewerkt om katten te helpen en te ondersteunen waar nodig. De enige manier waarop we dit kunnen blijven doen is door jouw steun. Dit lonende werk wordt door jou als donateur mogelijk gemaakt!

Je donatie maakt echt het verschil en stelt ons in staat alle katten in onze zorg een goede, gezonde toekomst te bieden. Doneren kan op verschillende manieren en elk bedrag – klein of groot – helpt kattenlevens te redden. Denk aan voedsel, zorg, dierenartskosten, onderdak en uiteindelijk, waar het allemaal om draait, een gouden mand!

Wist je dat je een groot deel van je donatie terug kan krijgen van de Belastingdienst?


Hoe deze voordelen werken en welke mogelijkheden er zijn lees je hieronder.

Voordelen!

Omdat wij een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) zijn, zit er belastingvoordeel aan het doen van een donatie.

Veel mogelijkheden!

Verschillende manieren om te doneren;
van eenmalig tot periodiek, groot of klein!

Belastingvoordelen donaties

Omdat wij een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) zijn, zit er belastingvoordeel aan het doen van een donatie. Voor zowel periodieke als eenmalige donaties geldt dat deze, onder voorwaarden, aftrekbaar zijn bij de aangifte inkomstenbelasting.Eenmalige donatie

Als je eenmalig een gift doet aan ons dan is deze mogelijk aftrekbaar in belastingbox 1. Hier geldt wel voor, dat er een minimum drempel en een maximum plafond is.
 

 

Periodiek schenken

Ook voor periodieke donaties geldt dat je mogelijk een groot deel van de donatie terug kan krijgen (tot bijna 50% van de donatie!). Voor periodieke giften geldt dat er een officiele overeenkomst getekend moet worden tussen jou en ons. Wat moet je weten?

Regel de donatie zelf – Bankoverschrijving

Je kan je gift overmaken op één van de rekeningnummers: ING: NL90INGB000 1609473, ten name van Stichting Dierenleed, te Oostzaan. 
Ieder bedrag is bij ons welkom, van klein tot groot!

Doneren via Geef

Eenmalige donatie of vaste donateur worden? Dat kan ook via Geef!

Wij maken gebruik van het online donatie platform van Stichting Geef Hier kun je zelf een bedrag kiezen. Ook kun je hier kiezen uit eenmalig doneren of doorlopend. Om een vaste donateur te worden kies je voor "SEPA" doorlopende machtiging. Bij deze donatie komen verwerkingskosten kijken. Deze staan aangegeven bij vrijwillige bijdrage.

Scan of klik de QR-code om direct naar de doneerpagina te gaan!

Dierenasiel Oostzaan in je testament

Als je blijvend een verschil wilt maken, is het misschien een idee om Dierenasiel Oostzaan in jouw testament vast te leggen. Een nalatenschap zorgt ervoor dat wij de zorg en steun kunnen voortzetten en kunnen investeren om het kattenwelzijn te verbeteren. Dit kan door ons met een legaat of erfstelling op te nemen. Het opstellen van een testament gebeurt bij de notaris.

Als je ons iets wil nalaten dan kan je daarvoor de volgende gegevens gebruiken:

Stichting Dierenleed
ten behoeve van Dierenasiel Oostzaan
Zuideinde 220
1511 GM, Oostzaan
Kvk-nummer: 41205906

 

 

Adoptiekatten

 


Adopteren van een kat is mogelijk voor slechts 12,50 euro per maand! Wij selecteren katten die om bepaalde redenen niet nog niet voor plaatsing geschikt zijn. Dit kan zijn door incontinentie, ziekte of omdat ze wild zijn. We proberen altijd alle katten uiteindelijk her te plaatsen met een gouden mand. Een schitterende oplossing voor mens en kat en er zijn altijd kandidaten beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op! Samen gaan we kijken welke katten er zijn, bespreken alle katten en bieden verdere alle informatie die je nodig hebt.

 

Bekijk welke katten op afstand te adopteren zijn!

Vriendenloterij

Stichting Dierenleed steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van jouw inleg gaat direct naar de clubkas van het asiel en je maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, vakanties voor jou en jouw vrienden, auto’s, tv’s en meer dan een miljoen andere prijzen. Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou, jouw vrienden, voor Dierenasiel Oostzaan, voor iedereen! Want als jij wint, winnen jouw vrienden ook. En jij bepaalt wie! Klik op onderstaande banner of bel 0900 300 1400 (10 cpm) en speel vandaag nog mee!

Openingstijden

Maandag       09.00 – 17.00
Dinsdag         09.00 – 17.00
Woensdag     09.00 – 17.00
Donderdag    09.00 – 17.00
Vrijdag           09.00 – 17.00
Zaterdag       09.00 – 17.00

Zon- en feestdagen gesloten

Alleen open voor afspraken of donaties.

Contactgegevens

Dierenasiel Oostzaan

020 – 633 5400

Zuideinde 220
1511 GM Oostzaan
info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2021