Hoe kunt u helpen?

Donateur worden

Wilt u donateur worden van het asiel? U kunt uw gift overmaken op één van de rekeningnummers: ING: NL90INGB000 1609473 / ABN Amro: NL35ABNA0 492503850, beide rekeningnummers ten name van Stichting Dierenleed, te Oostzaan.Ontvangt u liever een acceptgiro, of heeft u andere vragen betreffende doneren, dan kunt u uw vraag naar ons e-mailen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ieder bedrag is bij ons welkom, van klein tot groot!LET OP: vermeld bij uw overboeking uw adresgegevens zodat wij u ons donateursblad kunnen toezenden!

Steun ons per SMS

SMS “donatie 1841” naar 1008 en er volgt een gratis retour-SMS’je waarbij het gewenste bedrag kan worden aangegeven en de vraag of dit een éénmalige of periodieke betaling betreft; er blijft dus niets aan de dure strijkstok van een commerciële SMS-dienst hangen!

Periodiek schenken


Tot de aftrekbare giften behoren periodieke schenkingen. Dit zijn volgens de wet giften in de vorm van vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen, die uiterlijk eindigen bij overlijden van de schenker, aan een anbi of vereniging. De periodieke giften zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting indien deze berusten op een via een schenkingsovereenkomst aangegane verplichting om de uitkeringen gedurende vijf of meer jaren ten minste jaarlijks uit te keren. Desgewenst kunt u voor de steun aan onze dieren gebruik maken van onderstaande “Schenkingsovereenkomst“.

Legaat


Indien u ons asiel wilt steunen met een legaat, kunt u daartoe in uw testament een bepaling laten opnemen die als volgt luidt:

“Ik legateer vrij van rechten en kosten aan de te Oostzaan gevestigde Stichting Dierenleed
een bedrag groot: €………, ten behoeve van Dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostzaan”.

Uiteraard kan uw notaris u nader informeren over de mogelijkheden van testamentair vastgelegde legaten.
U kunt voor algemene notariële vragen terecht op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur bij De Notaristelefoon, 0900 346 93 93. (€ 0,25 ct./p.m.) of kijk op www.notaris.nl

 

 

In natura

 


Heeft u nog spullen van uw kat(ten)? Deze kunnen we in veel gevallen wel gebruiken. Echter krijgen we door de maanden heen enorm veel gedoneerd waardoor alle opslagruimte snel vol kan zitten. Om zeker te weten dat we de spullen goed kunnen gebruiken kunt u ons van te voren even bellen. Ongeacht of we het aan kunnen nemen stellen we het ontzettend op prijs dat u aan de katten denkt!

 

Adoptiekatten

Adopteren van een kat is mogelijk voor slechts 12,50 euro per maand! U krijgt hiervoor een eigen kat toegewezen die u tijdens openingstijden kunt bezoeken. Wij selecteren katten die om bepaalde redenen niet voor plaatsing geschikt zijn. Dit kan zijn door incontinentie, ziekte of omdat ze wild zijn. Wij laten katten uitsluitend om dringende medische redenen inslapen, voor ieder andere kat zoeken wij een baasje of een ‘adoptie-ouder’. Een schitterende oplossing voor mens en kat, er zijn altijd kandidaten beschikbaar dus neem gerust contact met ons op! U ontvangt als adoptant een foto van uw adoptiekat. Zogenaamde “wilde katten” proberen we altijd te socialiseren zodat we ze toch op termijn in een gezin kunnen plaatsen. Als dit lukt krijgt u in overleg een nieuwe adoptiekat.

Vriendenloterij

Stichting Dierenleed steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van uw inleg gaat direct naar de clubkas van het asiel en u maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, vakanties voor u en uw vrienden, auto’s, tv’s en meer dan een miljoen andere prijzen. Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor u, uw vrienden, voor Dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostzaan, voor iedereen! Want als ú wint, winnen uw vrienden ook. En u bepaalt wie! Klik op onderstaande banner of bel 0900 300 1400 (10 cpm) en speel vandaag nog mee!

Dierenasiel Oostzaan