Ik kan niet meer voor mijn kat zorgen

Je kat krijgt natuurlijk alles wat zijn/haar hartje begeert en je moet er niet aan denken om hem/haar ooit weg te moeten doen. Echter kunnen er dingen op je pad komen, onverwachte plotwendingen, die roet in het eten gooien van de toekomst met je kat samen. Wat volgt is onzekerheid en twijfel. Waar kan de kat heen? Doe ik er goed aan om hem hier of daar heen te brengen? 

Het herplaatsen van een kat via het asiel wordt vaak als not-done beschouwd. Er zou veel stress bij komen kijken, de katten zitten in kooien en blijven er jaren zitten en zo zijn er nog tal van bedenkingen. Je wilt natuurlijk het beste voor je kat. In veel gevallen kan herplaatsing via het asiel een betere en fijnere optie zijn dan herplaatsing via social-media of via online platformen. Een asiel kan de perfecte bemiddelaar zijn.

Wat wij bieden: 

  • Een ruime, katvriendelijke kennel met een buitenverblijf (niet in een kooi);
  • Alle zorg en aandacht die de kat nodig heeft en de beste medische zorg indien nodig;
  • De zekerheid dat de kat een betrouwbaar nieuw baasje krijgt. Wij zoeken de perfecte match.
 

Wil je afstand doen of kijken wat er mogelijk is?

Dan kan je vrijblijvend onderstaand formulier invullen om met ons in contact te komen hierover.
"Let op! Zodra je officieel afstand doet van je kat(ten), kan dit niet meer worden teruggedraaid. De kat(ten) zijn na het tekenen van afstand definitief eigendom van het dierenasiel en worden daarna niet meer teruggeplaatst."

Alleen open op afspraak | 020-6335400 (13.00 – 17.00) | info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2024