Maak kennis met ons team!

Het kattenpersoneel heeft één ding gemeen: Passie en toewijding om katten te redden en nieuwe gouden mandjes voor ze te zoeken. Het gaat hier om het bestuur, de vaste medewerkers en natuurlijk alle onmisbare vrijwilligers die één voor één de bouwstenen zijn van het werk dat we nu kunnen leveren. Elke dag slagen ze er weer in om de katten te verzorgen en het gevoel te geven dat ze geliefd zijn tot het moment dat ze geadopteerd worden.

Vaste medewerkers

Rob Vermeer


Mijn naam is Rob Vermeer, 34 jaar en actief bij Dierenasiel Oostzaan sinds april 2019. Mijn kattenliefde is nog maar vrij recentelijk helemaal doorgeslagen. In 2017/2018 tijdens een onderzoek naar de ecologie van de Mouflon op Cyprus was ik het merendeel van de tijd bezig met de zwerfkatten op het eiland. Na in contact te zijn gekomen met het fantastische asiel Polis Animal Rescue begon het toch echt te broeien. Hier zou ik mee verder willen.

Eenmaal terug in Nederland en na het afronden van het onderzoek verhuisde ik met mijn vriendin naar Amsterdam en zij gaf me eigenlijk het duwtje wat ik nodig had. Solliciteren op de functie als dierenverzorger bij Dierenasiel Oostzaan, wat al vrij snel uitmondde in de functie beheerder. Nog nooit heb ik het gevoel gehad dat ik werk en dat is onbetaalbaar.

Een leuk team, fantastisch werk en de continue drang van iedereen die erbij betrokken is om steeds meer te groeien op het gebied van kattenwelzijn. Ik hoop dat ik een belangrijk steentje hierin kan bijdragen met mijn evidence based practice en met de opleiding als kattengedragstherapeut. De katten zullen er steeds beter van worden en wij zullen er alles aan doen dit te realiseren.

Joke Veenema

Foto en tekst komt nog!

Ed Meulemans

Foto komt nog!

Ik ben Ed Meulemans, 55 jaar en sinds november 2023 werkzaam als dierenverzorger. Mijn hele leven ben ik al omringd door katten en andere dieren. Na 25 jaar werken in de gezondheidzorg ben ik in 2011 begonnen als vrijwilliger in het Dierenasiel in Tuitjenhorn, waar ik in 2012 als dierenverzorger ben begonnen. Hier ben ik tot 2018 werkzaam geweest en ook nog daarna een jaar vrijwilliger.

Na het overlijden van mijn hond ben ik weer begonnen als vrijwilliger in dierenasiel Oostzaan, waar ik elke dag geniet van de katten die ik verzorg en de vooruitgang die je meemaakt bij de katten die binnenkomen en het goede gevoel als je voor een kat het juiste huis kan vinden.

Het is dan ook een heerlijk gevoel dat als ik het asiel binnen loop om samen met mijn collega´s en alle vrijwilligers dit te kunnen doen.

Bestuur

Wieteke Drummen (voorzitter)
Astrid Westerman

Mijn naam is Astrid Westerman en al 20 jaar actief bij dit kattenasiel en sinds 4 jaar ook secretaris van het bestuur. Ik ben met katten opgegroeid, dus die horen gewoon bij mijn leven. Al 1,5 jaar woont Neil bij ons, een grote kater van 5 lentes jong vanuit dit asiel. Daarnaast werk ik als beleidsmedewerker bij de gemeente Landsmeer en zet ik mij ook in voor Roemeense zwerfdieren (www.happy-dogs-of-Romania.nl), waar Carlo Bakker de drijvende kracht is! 

 

 

Ria Kater

Sinds 2012 gepensioneerd leerkracht basisschool. Sindsdien kattenverzorgster en vanaf 2017 bestuurslid van het kattenasiel. Ik ga ook vaak met katten uit het asiel naar de dierenarts.

Carlo Bakker (penningmeester)

Ik ben Carlo en vanaf 1 januari 2024 penningmeester bij het Dierenasiel Oostzaan / Stichting ‘Dierenleed’. Thuis heb ik geen katten, maar al bijna 14 jaar loopt Tosti bij mij rond, een voormalige zwerfhond die nu ook bijna 14 jaar oud is.

Daarnaast ligt mijn hart vooral bij de zwerfdieren in Roemenië. Sinds 2013 ga ik regelmatig naar Roemenië om de situatie met eigen ogen te bekijken en om daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken. Dit heeft ook geleid tot de oprichting van een eigen stichting, samen met Astrid: Happy Dogs of Romania.

Het is prachtig dat ik mij nu ook kan inzetten voor een Nederlands asiel dat eigenlijk hetzelfde doel nastreeft.

Alleen open op afspraak | 020-6335400 (13.00 – 17.00) | info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2024