Maak kennis met ons team!

Het kattenpersoneel heeft één ding gemeen: Passie en toewijding om katten te redden en nieuwe gouden mandjes voor ze te zoeken. Het gaat hier om het bestuur, de vaste medewerkers en natuurlijk alle onmisbare vrijwilligers die één voor één de bouwstenen zijn van het werk dat we nu kunnen leveren. Elke dag slagen ze er weer in om de katten te verzorgen en het gevoel te geven dat ze geliefd zijn tot het moment dat ze geadopteerd worden.

Maak kennis met het vaste team!

Jacyntha Oostermeyer

Mijn naam is Jacyntha en ik ben 27 jaar. Sinds augustus 2019 werk ik bij Dierenasiel Oostzaan en werd al snel beheerder, hiervoor heb ik in een paardenwinkel en bij de dierenambulance gewerkt. Mijn vooropleiding is Dierverzorging Management van het Clusius College. Mijn Franse Buldog mag elke dag gezellig mee naar het werk, wat een privilege is dat! Gelukkig zijn onze vrijwilligers net zo gek op haar en krijgt ze vaak koekjes.

Na veel ervaring op te hebben gaan door middel van werk en stages kwam ik uiteindelijk hier te recht. Een heerlijke werkplek waar ik mijn eigen creativiteit kwijt kan en alle ruimte krijg om te groeien.

Er is veel veranderd sinds het nieuwe team hier staat, het was ook echt wel nodig. Achterstallig onderhoud, hygiëne verbetering en het welzijn van de katten verbeteren. Ik kan toch wel zeggen dat we aardig op weg zijn. Ik hoop nog een lange tijd te mogen genieten van dit prachtige werk en wat wij als team al hebben neergezet en nog meer gaan doen.

Rob Vermeer

Mijn naam is Rob Vermeer, 33 jaar en actief bij Dierenasiel Oostzaan sinds april 2019. Mijn kattenliefde is nog maar vrij recentelijk helemaal doorgeslagen. In 2017/2018 tijdens een onderzoek naar de ecologie van de Mouflon op Cyprus was ik het merendeel van de tijd bezig met de zwerfkatten op het eiland. Na in contact te zijn gekomen met het fantastische asiel Polis Animal Rescue begon het toch echt te broeien. Hier zou ik mee verder willen.

Eenmaal terug in Nederland en na het afronden van het onderzoek verhuisde ik met mijn vriendin naar Amsterdam en zij gaf me eigenlijk het duwtje wat ik nodig had. Solliciteren op de functie als dierenverzorger bij Dierenasiel Oostzaan, wat al vrij snel uitmondde in de functie beheerder. Nog nooit heb ik het gevoel gehad dat ik werk en dat is onbetaalbaar.

Een leuk team, fantastisch werk en de continue drang van iedereen die erbij betrokken is om steeds meer te groeien op het gebied van kattenwelzijn. Ik hoop dat ik een belangrijk steentje hierin kan bijdragen met mijn evidence based practice en met de opleiding als kattengedragstherapeut. De katten zullen er steeds beter van worden en wij zullen er alles aan doen dit te realiseren.

Emmie Penning

Mijn naam is Emmie en ik ben 21 jaar. Ik werk nog maar sinds kort (februari 2022) bij Dierenasiel Oostzaan en ben hier begonnen als stagiaire. Dit was zo'n leuke en leerzame periode dat ik eigenlijk niet meer weg wilde en dat is dan ook niet gebeurd!

Ik werk hier nu als vaste medewerker en doe intern de opleiding dierverzorger. Ik wist altijd al dat ik met dieren wilde werken maar had nooit gedacht dat dit hier zou zijn, laten we zeggen, ik was altijd meer een hondenmens dan een kattenmens. Hier is mijn liefde voor katten dan ook steeds groter aan het worden. Ik vind het geweldig dat ik hier kon komen werken en krijg alle hulp en ruimte om door te blijven groeien. Ik hoop nog lange tijd te mogen genieten van het werk hier en nog meer kennis en ervaring op te doen in dit gezellige team.

Alleen open op afspraak | 020-6335400 (9.00 – 17.00) | info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2023