Maak kennis met ons team!

Het kattenpersoneel heeft één ding gemeen: Passie en toewijding om katten te redden en nieuwe gouden mandjes voor ze te zoeken. Het gaat hier om het bestuur, de vaste medewerkers en natuurlijk alle onmisbare vrijwilligers die één voor één de bouwstenen zijn van het werk dat we nu kunnen leveren. Elke dag slagen ze er weer in om de katten te verzorgen en het gevoel te geven dat ze geliefd zijn tot het moment dat ze geadopteerd worden.

Maak kennis met het vaste team!

Rob Vermeer

Mijn naam is Rob Vermeer, 33 jaar en actief bij Dierenasiel Oostzaan sinds april 2019. Mijn kattenliefde is nog maar vrij recentelijk helemaal doorgeslagen. In 2017/2018 tijdens een onderzoek naar de ecologie van de Mouflon op Cyprus was ik het merendeel van de tijd bezig met de zwerfkatten op het eiland. Na in contact te zijn gekomen met het fantastische asiel Polis Animal Rescue begon het toch echt te broeien. Hier zou ik mee verder willen.

Eenmaal terug in Nederland en na het afronden van het onderzoek verhuisde ik met mijn vriendin naar Amsterdam en zij gaf me eigenlijk het duwtje wat ik nodig had. Solliciteren op de functie als dierenverzorger bij Dierenasiel Oostzaan, wat al vrij snel uitmondde in de functie beheerder. Nog nooit heb ik het gevoel gehad dat ik werk en dat is onbetaalbaar.

Een leuk team, fantastisch werk en de continue drang van iedereen die erbij betrokken is om steeds meer te groeien op het gebied van kattenwelzijn. Ik hoop dat ik een belangrijk steentje hierin kan bijdragen met mijn evidence based practice en met de opleiding als kattengedragstherapeut. De katten zullen er steeds beter van worden en wij zullen er alles aan doen dit te realiseren.

Alleen open op afspraak | 020-6335400 (9.00 – 17.00) | info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2023