Ons team

Het kattenpersoneel heeft één ding gemeen: Passie en toewijding om katten te redden en nieuwe gouden mandjes voor ze te zoeken. Het gaat hier om het bestuur, de vaste medewerkers en natuurlijk alle onmisbare vrijwilligers die één voor één de bouwstenen zijn van het werk dat we nu kunnen leveren. Elke dag slagen ze er weer in om de katten te verzorgen en het gevoel te geven dat ze geliefd zijn tot het moment dat ze geadopteerd worden.

Maak kennis met het vaste team!

Jacyntha Oostermeyer

Mijn naam is Jacyntha en ik ben 27 jaar. Sinds augustus 2019 werk ik bij Dierenasiel Oostzaan en werd al snel beheerder, hiervoor heb ik in een paardenwinkel en bij de dierenambulance gewerkt. Mijn vooropleiding is Dierverzorging Management van het Clusius College. Mijn Franse Buldog mag elke dag gezellig mee naar het werk, wat een privilege is dat! Gelukkig zijn onze vrijwilligers net zo gek op haar en krijgt ze vaak koekjes.

Na veel ervaring op te hebben gaan door middel van werk en stages kwam ik uiteindelijk hier te recht. Een heerlijke werkplek waar ik mijn eigen creativiteit kwijt kan en alle ruimte krijg om te groeien.

Er is veel veranderd sinds het nieuwe team hier staat, het was ook echt wel nodig. Achterstallig onderhoud, hygiëne verbetering en het welzijn van de katten verbeteren. Ik kan toch wel zeggen dat we aardig op weg zijn. Ik hoop nog een lange tijd te mogen genieten van dit prachtige werk en wat wij als team al hebben neergezet en nog meer gaan doen.

Rob Vermeer

Mijn naam is Rob Vermeer, 32 jaar en actief bij Dierenasiel Oostzaan sinds april 2019. Mijn kattenliefde is nog maar vrij recentelijk helemaal doorgeslagen. In 2017/2018 tijdens een onderzoek naar de ecologie van de Mouflon op Cyprus was ik het merendeel van de tijd bezig met de zwerfkatten op het eiland. Na in contact te zijn gekomen met het fantastische asiel Polis Animal Rescue begon het toch echt te broeien. Hier zou ik mee verder willen.

Eenmaal terug in Nederland en na het afronden van het onderzoek verhuisde ik met mijn vriendin naar Amsterdam en zij gaf me eigenlijk het duwtje wat ik nodig had. Solliciteren op de functie als dierenverzorger bij Dierenasiel Oostzaan, wat al vrij snel uitmondde in de functie beheerder. Nog nooit heb ik het gevoel gehad dat ik werk en dat is onbetaalbaar.

Met veel plezier mag ik me rijk verklaren, een leuk team, fantastisch werk en de continue drang van iedereen die erbij betrokken is om steeds meer te groeien op het gebied van kattenwelzijn. Ik hoop dat ik een belangrijk steentje hierin kan bijdragen met mijn evidence based practice en binnenkort de opleiding als gedragstherapeut. De katten zullen er steeds beter van worden en wij zullen er alles aan doen dit te realiseren.

Selva Kromkamp

Hoi! Ik ben Selva Kromkamp en 28 jaar. Sinds Mei 2020 ben ik onderdeel geworden van het team bij Dierenasiel Oostzaan. Al vanaf kleins af aan ben ik al bezig met dieren. Opgegroeid met alle soorten en maten, van hamsters tot kippen, geiten, honden, katten, en paarden! Bij de diertjes ben ik het meest gelukkig.

Vier jaar geleden begon ik echt met dieren te werken ondanks de rest van mijn familie allemaal in de muziek wereld zit. Dit begon bij een hondendagopvang waar ik met veel plezier 3 jaar lang heb gewerkt en veel heb geleerd.

Uiteindelijk kwam ik de vacature tegen bij Dierenasiel Oostzaan en deze kans kon ik niet laten liggen. Hoe fijn is het om voor katten een warm en liefdevol huisje te vinden.

Ik ben enorm dankbaar dat ik deze kans heb gekregen met dit fijne team. Ik heb al veel geleerd en ik hoop nog veel meer te leren.

Openingstijden

Maandag       09.00 – 17.00
Dinsdag         09.00 – 17.00
Woensdag     09.00 – 17.00
Donderdag    09.00 – 17.00
Vrijdag           09.00 – 17.00
Zaterdag       09.00 – 17.00

Zon- en feestdagen gesloten

Alleen open voor afspraken of donaties.

Contactgegevens

Dierenasiel Oostzaan

020 – 633 5400

Zuideinde 220
1511 GM Oostzaan
info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2021