Adoptie Op Afstand

Binnen het asiel zijn er een aantal katten die om verschillende redenen moeilijker geplaatst worden dan andere katten. Vaak is de oorzaak medisch, maar ook moeilijker gedrag of een combinatie hiervan. Deze katten kunnen op afstand geadopteerd worden. Voor een vast bedrag per maand ben je al adoptant van één van deze katten. Voor informatie kijk hier.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@dierenasieloostzaan.nl.

Mia

Deze grote stappen stellen haar eigenlijk al heel goed in staat op geadopteerd te worden, maar in deze fase komt er wel veel energie en toewijding bij kijken om het proces zo soepel….

Aurora

Hoewel ze dolgraag alleen maar in je buurt wil zijn, is ze erg onstuimig. Dit schrikt mensen snel af. Hierdoor verloopt haar adoptie moeizaam. Ze wil gewoon te graag en te veel….

Zazoo
(binnenkort uitwisseling met Donut)

Zolang er een doorzichtig oppervlak tussen hem en mensen is voelt hij zich helemaal heerlijk tussen al dat kleine gespuis van de kennel. Binnen twee meter van hem en meneer….

Donut
(binnenkort uitwisseling met Zazoo)

Voelt zich duidelijk goed in de kennel met kittens. Speelt dagelijks een vader figuur. Iedereen kruipt graag bij hem in de mand. Voor mensen is het lastig hem te benaderen….

Toast

Meneer wil maar één ding en het maakt hem niet echt uit hoe hij dit krijgt. Eten, eten en nog meer eten. Hij begint nu eindelijk….

Bellatrix (pleeggezin)

Aan haar problemen lijken geen einde te komen. Van de hardnekkige longworminfectie tot een heupkopresectie, tot patellaluxatie….

Benji

Levensgenieter die altijd de dupe is van de toorn en frustratie van andere katten. Fysiek contact probeert hij zoveel mogelijk te vermijden maar de kopjes die hij begint te geven….

Recent geplaatste 'Adoptie op afstand'

Nellie

Deze oude dame is 13,5 jaar en kampt met veel gezondheidsproblemen. Ze staat levenslang op blaasdieet, levenslang op schildkliermedicatie en waarschijnlijk is haar te langzaam werkende schildklier de oorzaak voor haar hartprobleem (HCM + SAM). Maar ze heeft haar permanente (pleeg)-adres gevonden! En ze geniet er optimaal van!

Abigail (geadopteerd)

Krabte en likte zich werkelijk helemaal van top tot teen, boven en onder kapot. Haar kap is af en haar huidige medicatie lijkt te werken….

Big(Mac) (geadopteerd)

Ongelofelijk gezellig stelletje dat van jongs af aan al kampt met gezondheidsproblemen. Onafscheidelijk en altijd aan het spinnen. Het vooruitzicht is nog lange tijd in ziektebed….

Storm (uitgewisseling met Stichting Wetland Cats)

Totaal niet gewend aan mensen. Staartamputatie gehad. Goed mogelijk dat zij getraumatiseerd is door mensen. Zij knapt met tijd steeds meer op en wordt steeds mooier….

Rufus (geadopteerd)

Zijn eigenaar was overleden en hij bleef achter, alleen. Verschool zich de hele dag onder het bed. Het huis werd ontruimd met hem erin en zo kwam hij hier. Getraumatiseerd. Ondanks dit….

Openingstijden

Maandag       09.00 – 17.00
Dinsdag         09.00 – 17.00
Woensdag     09.00 – 17.00
Donderdag    09.00 – 17.00
Vrijdag           09.00 – 17.00
Zaterdag       09.00 – 17.00

Zon- en feestdagen gesloten

Alleen open voor afspraken of donaties.

Contactgegevens

Dierenasiel Oostzaan

020 – 633 5400

Zuideinde 220
1511 GM Oostzaan
info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2021