Adoptie Op Afstand

Binnen het asiel zijn er een aantal katten die om verschillende redenen moeilijker geplaatst worden dan andere katten. Het gaat voornamelijk om katten met medische problemen, korte of lange termijn. Ook katten die gedrag laten zien waar de meeste mensen niet voor kiezen komen hier te staan. We maken een onderscheid tussen medische gevallen en langzitters. Al deze katten kunnen op afstand geadopteerd worden en vaak is adoptie ook mogelijk, zeker op termijn. Er wordt ook altijd gezocht naar pleeggezinnen voor deze katten. Voor een vast bedrag per maand ben je al adoptant van één van deze katten. Voor informatie kijk hier.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@dierenasieloostzaan.nl.

Sylvester

Knuffelkont en allemansvriend

Een heer, ontzettend gemotiveerd door eten. Buiten zijn schildklier probleem heeft hij een te hoge bloeddruk en een afwijkend hart. Hiervoor lopen nog meerdere onderzoeken. Ondanks dit is hij ontzettend vrolijk, knuffelig en helemaal ingespeeld op mensen. Het gaat elke dag beter met hem.

Bea

Rustig en kalm

Een rustige dame van ~16 jaar. Ze had het moeilijk in haar vorige huisje. Het is niet te zeggen hoelang ze geen dierenarts had gezien, maar de problemen waren al opgestapeld. Haar bloedbeeld is erg goed voor haar leeftijd, haar gebit kwakkelt een beetje. Ze wordt met de dag vrolijker!

Cheesecake

(Gereserveerd!) Vrolijk en gezellig

Deze geweldige dame is van alle markten thuis! Ze is rustig, speels, knuffelig, en goed met bijna alles en iedereen.

Na haar operatie doet ze het geweldig en het lijkt er op dat haar andere knie minder beschadigd is. Bovendien heeft ze een huisje gevonden en zal binnenkort haar gouden mand betreden!

Minnelli

Rustig en lief

Ontzettend knuffelige dame van ongeveer 14 jaar. Een te snel werkende schildklier.  Zit sinds 10-02-22 in een pleeggezin en helaas heeft haar zusje Audrey het niet gered i.v.m. acuut nierfalen. Ze is ontzettend knuffelig en knapt goed op in het pleeggezin.

De Langzitters

Syra

Syra

Jong, rebels, maar bovenal altijd vrolijk en vol energie. Vanaf het begin was Syra niet in staat al haar energie te uiten en op den duur werd dit volledig ingezet richting de andere bewegende objecten in de kennel: katten. Vanaf haar kant is het vooral speelsheid en onervarenheid, maar doordat de andere katten erg gemeen reageerde is het een no-go voor haar.
Syra heeft een hartafwijking waar ze levenslang medicatie voor krijgt.

Onion (gereserveerd!)

Onion

Een gedoodverfde zwerfkat die ontzettend veel moeite heeft om te wennen doordat hij gewoonweg niet goed in staat is om te gaan met alle prikkels. Ook adoptie op afstand. Uitwisseling is tot dusver vastgelopen.

Diva

Diva

De enige echte Diva die je ooit nodig zal hebben. In alles wat ze doet en laat komt een diva naar boven. Ze is teder, aanhankelijk en bovenal verzot op alles wat in de verste verte lijkt op eten. Daar ligt ook haar probleem. Iemand zal op haar gewicht moeten letten, want zelf doet ze dat niet. Haar gewicht was ook aanleiding voor wat pijnagressie...

Recent geplaatste adoptiekatten

Openingstijden

Maandag       09.00 – 17.00
Dinsdag         09.00 – 17.00
Woensdag     09.00 – 17.00
Donderdag    09.00 – 17.00
Vrijdag           09.00 – 17.00
Zaterdag       09.00 – 17.00

Zon- en feestdagen gesloten

Alleen open voor afspraken of donaties.

Contactgegevens

Dierenasiel Oostzaan

020 – 633 5400

Zuideinde 220
1511 GM Oostzaan
info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2021