Adoptie op afstand

Binnen het asiel zijn er een aantal katten die om verschillende redenen moeilijker geplaatst worden dan andere katten. Het gaat voornamelijk om katten met medische problemen, korte of lange termijn. Ook katten die gedrag laten zien waar de meeste mensen niet voor kiezen komen hier te staan. We maken een onderscheid tussen medische gevallen en langzitters. Al deze katten kunnen op afstand geadopteerd worden en vaak is adoptie ook mogelijk, zeker op termijn. Er wordt ook altijd gezocht naar pleeggezinnen voor deze katten. Voor een vast bedrag per maand ben je al adoptant van één van deze katten. Voor informatie kijk hier.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@dierenasieloostzaan.nl.

Houd je vinger op de foto voor meer informatie!

Boeddha

Een echte buitenkat
Wil niet door mensen geaaid worden

Een prachtige, rustig poes van bijna 7 jaar. Bijna altijd buiten, tenzij het slecht weer is, en niet echt een fan van aangeraakt te worden. Bij mooi weer en een hele familie op bezoek gaat ze wel rustig onder je rollen, is speels, maar aaien is gewoonweg niet iets wat ze hier toestaat. Iemand die haar wil adopteren zal hier dan ook rekening mee moeten houden en helaas maakt dit haar minder goed plaatsbaar.

Koosje

Buiten gevonden
Onder de wonden
Wordt behandeld voor de allergie

Hoewel ze net nieuw is, buiten gevonden is en er geen eigenaar te bekennen is, is ze geweldig lief. We hopen dat de kuur aanslaat en we de allergie e.d. onder controle krijgen!

Rio

Ontzettende knuffel
Komt graag op schoot
Wordt behandeld voor allergie

Overgevoeligheid of allergie, Meneer had ongetwijfeld veel stress en vocht ook met een andere kat. Hij is ongekend lief en wil het liefst alleen maar bij je zijn. Door de symptomen krabt hij zich diep open. Nu de stress afneemt en het knuffelen toeneemt lijkt het allemaal wat rustiger. We hopen dat hij er snel van af is!

Cheesecake

Vrolijk en gezellig

Deze geweldige dame is van alle markten thuis! Ze is rustig, speels, knuffelig, en goed met bijna alles en iedereen.

Na haar operatie doet ze het geweldig en het lijkt er op dat haar andere knie minder beschadigd is. Bovendien heeft ze een huisje gevonden en zal binnenkort haar gouden mand betreden!

Neil

Aangereden: bekken en middenrif trauma

Lieve kater, houdt van buiten

De prachtige Neil van 4,5 jaar. Aangereden, bekkenfractuur en middenrif kapot. Zijn operaties zijn achter de rug en heeft nog een lange weg te gaan. De eerste tijd na de operaties zal erg pijnlijk voor hem zijn, maar hij gaat het redden! 

Op dit moment geniet hij van rust en aandacht in het pleeggezin!

Johnny & June

Voorzichtige broer en zus

Johnny en June zijn twee hele lieve zachtaardige katten en doen niemand kwaad. Ondanks hun angsten halen ze nooit uit. Beide spelen graag, zijn heel nieuwsgierig en hobbelen gezellig door huis. 

Onion

Voorzichtig en oh zo lief

Een echte zwerfkat die veel moeite had om te wennen doordat hij gewoonweg niet goed in staat was om te gaan met alle prikkels. Is helemaal losgekomen toen Lambik bij hem in de kennel kwam.

Ze zijn vaak bij elkaar te vinden, spelen met elkaar en Onion loopt Lambik altijd te zoeken om gezelschap te krijgen.

Uiteindelijk werden ze ook samen geplaatst bij andere katten. Dit verliep niet goed en zijn teruggekomen. Onion is niet terug bij af, integendeel! Hij gaat vrolijk brutaal door de kennel met Lambik.

Jul (en Jut)

Bange boerderijkat

Gevangen op dezelfde plek als de vorige adoptiekatten Pilou, Pixi, Paco en Pascal. De verwachting is dat het lang kan duren voordat ze geplaatst wordt. Haar zus Jut heeft het helaas niet gered.

Ondertussen is een boerderij natuurlijk een optie dus we wachten braaf af! Ze is echter enorm sociaal naar andere katten, maakt optimaal gebruik van de kennel en het buitenverblijf en miauwt om aandacht van de andere katten. 

Af en toe is ze samen met Thorn in een krabton te vinden… Wie weet!

Recent geplaatste adoptiekatten

Openingstijden

Maandag       09.00 – 17.00
Dinsdag         09.00 – 17.00
Woensdag     09.00 – 17.00
Donderdag    09.00 – 17.00
Vrijdag           09.00 – 17.00
Zaterdag       09.00 – 17.00

Zon- en feestdagen gesloten

Alleen open voor afspraken of donaties.

Contactgegevens

Dierenasiel Oostzaan

020 – 633 5400

Zuideinde 220
1511 GM Oostzaan
info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2022