Yuki

Yuki, katertje van 7 maanden, samen met andere kat

Meneertje kan niet echt stil staan. Buiten de energie die hij heeft, kneed hij zoveel met zijn voor en achterpoten dat hij gewoonweg wegglijdt. Niks aan te doen, hoef je niks aan te doen. Het is zijn charmes die je van het ene blozen in het andere doet laten vallen. Leuk, olijk, knuffelig, altijd schoon (voor nu) en altijd in voor pret en vertier.

Achter een deur staan is voor hem als opgesloten zitten in een krabpaal. De enige manier om vooruitgang te boeken is je een weg naar buiten krabben. Wil dat zeggen dat hij dingen sloopt? Absoluut niet, misschien… Kittens, hè? Hij is een aandachtsmonstertje, dus als je langsloopt en hij ziet of hoort je dan is het dichtsbijzijnde object bewerken om je aandacht te trekken het eerste wat hij doet. Slim, zou hij zelf zeggen.

In het asiel is hij nog in afwachting van een vriendje. Hem kennende, zal dat al heel binnenkort zijn.

Kleur: wit, met een rood familiekammetje
Geslacht: kater
Leeftijd: 7 maanden
Wil met andere kat: ja
Kan bij honden: nee
Bij kleine kinderen: onbekend
Bij grote kinderen: onbekend
Kan met balkon: 
Kan in tuin: 

Yuki maakt snel vrienden hier. Maar hij maakt steeds vrienden met katten die al bezet zijn. Wat een tegenvallers! Yuki wordt binnen no-time voorgesteld aan wat andere leeftijdsgenoten en hij gaat daar even optimaal genieten voordat hij een vriendje voor het leven kiest.

Dierenasiel Oostzaan