Savannah

Poes van 3 jaar, samen met Lays en Noxy (ook adoptie op afstand)

Het wennen aan mensen gaat niet in grote stappen vooruit. Hoewel ze benaderbaar is, is direct contact nog niet haar ding. Ze is echter ontzettend sociaal geworden naar andere katten, die van dezelfde kaas eten.

In eerste instantie was daar Lays, een sociale moeder van kittens die door haar beschermende instinct soms kwaad uit de hoek kwam. Zij kan goed met mensen overweg en is ook te knuffelen als ze je vertrouwd. Dagelijks zijn hun staarten volledig om elkaar heen gedraaid als woekerende klimop.

Later was daar… Noxy. Ze had ontzettend veel moeite met het aanpassen aan een nieuwe omgeving, kwam mager en algeheel ongezond binnen. Maar door haar ‘gezonde eetlust’ is ze nu een heerlijk mollig katje die maar al te graag van die kaas eet.

Zij heeft besloten met de dans van de ballerina’s mee te doen in de hoop dat ze haar accepteren. En geaccepteerd is ze. Een trio, 2/3 mensenschuw, maar met veel ruimte om te groeien. Ze zijn nog allemaal jong en kunnen het allemaal nog leren. Er is veel mogelijk en veel te winnen met deze drie.

Wij hopen dat Noxy mee kan met Savannah en Lays en doen daar dan ook ons best voor. Het zou voor Noxy ontzettend helpen aangezien ze zonder hun sociale steun niet zou zijn zoals ze nu is.

Kleur: cypers
Geslacht: poes
Leeftijd: 3 jaar 5 maanden
Wil met andere kat: ja, Lays en Noxy
Kan bij honden: nee
Bij kleine kinderen: nee
Bij grote kinderen: nee
Kan met balkon: nee
Kan in tuin: ja

Poes van 2 jaar, samen met Savannah en Noxy (ook adoptie op afstand)
Poes van 2.5 jaar, samen met Lays en Savannah (ook adoptie op afstand)

Dierenasiel Oostzaan