Sabie

Sabie, Binnenkat, blaasgruis dieet, 7 jaar

Mijn personeel kent mij door en door en weet precies wat ze van me kunnen verwachten. Hoewel er veel verhalen over mij en mijn verleden te vertellen zijn, is het fijn om het lekker kort en bondig te houden.

Ondanks mijn dieetvoer ben ik een uitermate voorbeeldige, rustige kater. Gezellig, speels en ontzettend rustig. Binnen de omschrijving van rust valt niet mijn krabgedrag. Ik ben nu eenmaal een aandachttrekker. Als ik iets van je wil, zij het aandacht of gewoon gezelschap dan laat ik dat direct weten door lekker te krabben aan het eerste object waar ik lekker uitgestrekt op mijn achterpoten aan kan krabben. Kun je omgaan met mijn krabgedrag? (d.w.z. mij mijn gang laten gaan); dan worden wij echt de beste vrienden.

Ik ben al zoveel gewend dat je weinig hoeft te doen om me op mijn gemak te laten voelen. Alleen de eerste paar uur kan ik wat onstuimig zijn omdat ik aan mijn nieuwe omgeving moet wennen.

Wil je meer over mij weten of vind je me direct al onweerstaanbaar? Kom me dan zo snel mogelijk opzoeken zodat ik je in de watten kan leggen!

Kleur: Cypers
Geslacht: Kater
Leeftijd: 7 jaar 2 maanden
Wil met andere kat: nee
Kan bij honden: nee
Bij kleine kinderen: nee
Bij grote kinderen: nee
Kan met balkon: ja
Kan in tuin: nee

Ik vind mijn dieetvoer heerlijk en mag absoluut niks anders krijgen

Ik geef perfect aan wat en wanneer ik dit wil

In alle rust kopjes, kopjes, KOPJES geven!

Dierenasiel Oostzaan