Noxy & Lays & Savannah

(Nog niet klaar voor plaatsing) Noxy, 2 jaar

Op de foto’s is al duidelijk te zien dat het een stuk beter gaat met Noxy. Het kostte haar wat tijd om zich aan te passen, maar is nu redelijk goed gesettled.

Mensen vertrouwd ze nog niet helemaal, maar haar routine is wel op het personeel hier afgestemd. Ze weet perfect wanneer er schoongemaakt wordt, de tijd en rust erna, en wanneer er mensen langs kunnen komen of er eten gegeven wordt.
In de momenten van rust loopt ze rond, staart omhoog of verstrengeld in 2 andere staarten, genietend van het eten en de aanwezigheid van 2 andere poezen in de kennel:
Lays en Savannah.

Op eerste aanblik leek ze niets van andere katten te willen. Ze accepteerde ze, maar meer dan dat was het niet. Blijkbaar vond ze het aandoenlijke tafereel van Lays en Savannah, die dagelijks met de staarten in elkaar gehaakt door de kennel banjeren een uitstekend idee. Dagelijks is ze samen met ze te zien, knuffelend met zijn drieën. Een heerlijk schouwspel van sociaal kattengedrag.

Voor haar zouden dat haar ideale maatjes zijn in een rustige omgeving waar ze alle tijd krijgt te wennen en zich aan te passen. Wat heerlijk zeg.

Kleur: wit/rood/cypers
Geslacht: poes
Leeftijd: 2 jaar, 4 maanden
Wil met andere kat: ja, met Savannah en Lays
Kan bij honden: nee
Bij kleine kinderen: nee
Bij grote kinderen: nee
Kan met balkon: nee
Kan in tuin: ja

Dierenasiel Oostzaan