Moffel

Moffel, 4 jaar

Wat kun je van me verwachten? Waar kun je van uitgaan?

Even enigmatisch als doorgrond ben ik overal in de kennel te vinden, voorop, schreeuwend naar de andere katten. Er is maar één ding duidelijk in de kennel, en dat is dat ik de baas ben.

Mijn houtbewerkingskunsten zijn overal in de kennel te bewonderen. Wat houd ik van hout! Mijn nagels zijn zo mooi geslepen dat ik niet anders dan trots kan zijn op mezelf.

Voorheen had ik een mand om mijn thuis te noemen; op dit moment ben ik daar naar op zoek. Je zou dus kunnen zeggen dat ik alles al gewend ben en dat het een peulenschilletje is als je mij adopteert.

Aanvullend:

Mevrouw is zonder meer een schootkat en is ontzettend sociaal, maar wel één met een handleiding. Er zal veel energie in haar gestoken moeten worden m.b.t. spel, energie kwijtraken. Ze heeft een lichte vorm van spelagressie en kan daardoor wel eens uithalen of bijten, maar met de juiste aanpak zal dit vanzelf wegebben.

Ze heeft vaste spelmomenten nodig (2x per dag en tot uitputting idealiter). En als ze eenmaal naar buiten kan zal dat ook ontzettend helpen.  

Kleur: schildpad
Geslacht: poes
Leeftijd: 4 jaar, 6 maanden
Wil met andere kat: absoluut niet
Kan bij honden: absoluut niet
Bij kleine kinderen: absoluut niet
Bij grote kinderen: onbekend
Kan met balkon: nee
Kan in tuin: ja

Veel miauwtjes om aandacht en eten, knuffels en lekker veel speelplezier

Aanwezig zijn, hout bewerken

Dierenasiel Oostzaan