Maine en Daisy

Maine, 11 maanden, samen met Daisy

Soms komen er katten in het asiel die ogenschijnlijk makkelijk lijken. Katten waarmee je letterlijk alles kan doen en ze genieten van elk moment. Maine lijkt er op eerste blik zo eentje.

Echter blijkt hij behoorlijk vocaal te zijn na plaatsing, zoveel zelfs dat slapen er niet in zit. De exacte reden? Geen idee. Meneer ligt doodgelukkig in een mandje alles bij elkaar te miauwen. De plek in huis maakte hem niks uit, zelf onder de dekens tegen je aan en hij blijft miauwen.

Hij is uit een apart soort kattenhout gesneden en dat is ook wat zijn nieuwe eigenaar moet zijn. Iemand die hem kan nemen voor wie hij is, ondanks al de taferelen die hij laat zien na adoptie. Is veel gemiauw een probleem voor je in het begin? Dan wordt hij al te snel teveel voor je. Kun je dit aan en ook even volhouden? Dan heb je een vriend voor het leven.

Over vrienden gesproken; meneer is erg uitgesproken over het feit dat hij katten om zich heen wil hebben. Een match is alleen niet altijd even makkelijk te vinden. Zijn tomeloze zelfvertrouwen en ietwat dominante houding in het begin schrikt veel katten af. De perfecte match is een kat die zelfvertrouwen heeft, maar absoluut niet de baas wil gaan spelen en dus heerlijk meegaand is. Menigeen kitten kon zich heerlijk uitleven bij Maine en Maine genoot van elke seconde aandacht.

Het is zover!

Er is een match met Daisy! Na aanvankelijk wat geblaas en het vaststellen van zijn en haar aanwezigheid aan elkaar zijn ze nu de gehele dag door aan het knuffelen, met natuurlijk het af en toe herstellen van de orde richting elkaar.

Kleur: rood/wit en schildpad
Geslacht: kater en poes
Leeftijd: 11 mnd en 7 mnd
Wil met andere kat: elkaar
Kan bij honden: nee
Bij kleine kinderen: nee
Bij grote kinderen: ja
Kan met balkon: 
Kan in tuin: 

Hij knuffelt, hoe dan ook, waar hij dan ook is. Op je schouder? Op je hoofd? Op je schoot? Niks is voor hem te gek.

Daisy… uit hetzelfde hout gesneden!

Aanwezig zijn en knuffelen

Dierenasiel Oostzaan