Kaiser

Kaiser, 4 jaar, buitenkat

Op het moment dat mijn 4 poten de grond raakten in de kennel was het raak. Ik kon weer mezelf zijn. In een hok vast zitten is niet aan mij besteed; ik heb mijn ruimte nodig.

Dit moment ging hand in hand met wat ooohs en aahs, want het was net alsof ik me ineens thuis voelde! Sindsdien doe ik alsof dit mijn rijk is (wat het ook stiekem wel is).

Het liefst ben ik wel ver weg van de andere katten en ga graag in de keuken liggen om alle aandacht op mij te laten vestigen. Ik houd van aandacht, veel aandacht.

Mijn toekomstige gouden mand moet dan ook genoeg aandacht in het verschiet hebben, een lekkere tuin en kattenluik voor me om te gaan en staan waar ik wil en alle gezelligheid die bij een familie komt kijken.

Nog een laatste toevoeging; er is mij veel ontzegt in mijn jeugd waardoor ik iets heb wat men ‘spelagressie’ noemt. Dit houdt in dat ik behoorlijk fanatiek kan zijn en gedrag vertoon wat in het begin wat krabben en bijten met zich mee kan brengen. Hier is natuurlijk een goede oplossing voor: houd me goed bezig, speel met me totdat ik uitgeput raak. Het is de moeite waard!

Kleur: zwart/wit
Geslacht: kater
Leeftijd: ~4 jaar
Wil met andere kat: absoluut niet
Kan bij honden: nee
Bij kleine kinderen: nee
Bij grote kinderen: misschien
Kan met balkon: nee
Kan in tuin: ja

Al miauwend en spinnend komt hij je zelf opzoeken

Deugniet

Dierenasiel Oostzaan