Harly

harly

Harly kwam verwilderd binnen en moest niets van niemand hebben. Eenmaal in de kennel aangekomen wilde hij zich het liefst de hele dag door verstoppen, binnen of buiten.

Na verloop van tijd werd dit alleen maar buiten, ongeacht het weer, totdat het moment op de dag aanbrak dat het personeel naar huis ging. Hij voelde zich nooit echt goed overdag en was erg gestressed.

Gelukkig is er iets in hem losgekomen!!!!! De knop is om!

In plaats van schuil- of verstopgedrag ligt meneer nu lekker met de buik bloot ergens op de krabpaal, of op de grond. Aanvankelijk kan hij een keer blazen, maar dat is alleen een seintje om aan te geven dat je niets raars met hem moet gaan doen. Hij geeft kopjes en leert steeds beter te knuffelen. Hij is speels en minder snel op zijn teentjes getrapt.

Ondanks deze grote stappen is dit nog erg vroeg in de socialisatie. Dit houdt in dat een terugval na plaatsing verwacht wordt, maar het gewenningsproces versneld zal zijn.

Deins je niet terug voor een sterk karakter, voor een mooi mannetje wiens hart te winnen is met tijd, rust en boven alles eten wil je een speels kameraadje? Voorheen gelabeled als ‘moeilijk plaatsbaar’ en ‘adoptie op afstand’ en nu gelabeled als zo goed als plaatsbaar. Kom dat zien!

Kleur: zwart/wit
Geslacht: kater
Leeftijd: 3 jaar 9 maanden
Wil met andere kat: nee
Kan bij honden: nee
Bij kleine kinderen: nee
Bij grote kinderen: nee
Kan met balkon: nee
Kan in tuin: ja

Iemand met ervaring.

Iemand die maar al te graag alles naar wens voor Harly inricht.

Iemand die zonder twijfel veel tijd en energie in Harly gaat stoppen, onvoorwaardelijk van hem zal genieten en hem bovendien helemaal zijn gang laat gaan.

Dierenasiel Oostzaan