Dewi

Voorheen . . . . . . .

Dewi heeft het een tijd zwaar te verduren gehad. Ze is hier nog een beetje van aan het bijkomen. De aanwezigheid van katten gooit letterlijk roet in het eten. Hierdoor moet ze soms tijdelijk in een kooi zodat ze haar eten rustig kan verorberen.De uitvloeiing bij haar ogen is ook een resultaat van de stress die ze ervaart van de andere katten,

Ze heeft de kooi van de foto’s als haar eigen geclaimd. Ze voelt zich zoveel beter hier. 

Dewi is ontzettend lief, speels en praterig. Ze heeft tijd nodig om te acclimatiseren en personeel wat haar in het begin even goed in de gaten houd zodat alles soepel verloopt. Ze wil erg graag naar buiten dus die optie moet er zijn.

Nu: Dewi is los!

Door een wending van het lot is er iets geklikt in Dewi. Voorheen was haar algehele beeld van andere katten dat van afschuw en afkeer. Maar gelukkig heeft ze haar zelfvertrouwen gevonden en kan ze de situatie veel beter inschatten.

Als eerste schiet ze ’s ochtends naar buiten om mensen te begroeten. Soms gepaard met mauwtjes, soms met wat artistieke uitingen van houtbewerking. Ze is ontzettend vrolijk, energiek en altijd lekker aanwezig. Ze heeft zich ongetwijfeld een lange tijd rot gevoeld en het is goed te zien hoe ze daarvan opgeknapt is.

Een gezellige, knuffelige kat die zelfstandig haar ding kan doen maar altijd laat weten dat ze er is. Ze is geweldig.

Kleur: cypers/rood/wit
Geslacht: poes
Leeftijd: 4 jaar
Wil met andere kat: nee
Kan bij honden: nee
Bij kleine kinderen: nee
Bij grote kinderen: onbekend
Kan met balkon: nee
Kan in tuin: ja

Dierenasiel Oostzaan