Alpha!

Kater van 4 jaar, super aanhankelijke kat

Een trotse kater, geboren met een slecht hart? Mijn hart is nu weer de sterkste spier in mijn arsenaal. Een kater die niets liever doet dan je volgen en knuffelen. Mijn imposante verschijning lijkt bijna teveel van het goede. Zeker als ik je opzoek om riant te knuffelen.

Ik neem veel tot me en ik deins daar ook niet voor terug. Prikkels zijn daarom wel een dingetje. Ondanks dat ik voorbeeldig ben naar mijn huidige personeel en de dierenartsen mij in hun harten hebben gesloten, is er altijd een mogelijkheid tot een overdosis aan prikkels. Het schijnt dat gesloten ruimtes niet mijn ding zijn, of muren, ik zie graag alles aankomen en heb graag controle in mijn ruimte. Wat houdt dit in zie ik je denken?

Stel je voor: een kater, aanbid door velen, een onbeheersbare dwang om nieuwsgierig achter personeel aan te lopen. Plotseling is daar een gesloten deur, een blokkade in zijn queste naar vrijheid van bewegingsuiting. Niets voor mij. Het eerst wat ik doe is me druk maken. Onrustig word ik. In principe helemaal geen probleem? De deur gaat open, ik galoppeer snel om knuffels te ontvangen: eens goed, altijd goed toch. Maar een situatie waar dit teveel gebeurd, te onverwachts gebeurd, dat kan wel leiden tot een verandering. Deze stress zoek ik niet.

Een rustig baken van katerhoop is wat ik zoek en het liefst ook nog lekker ruim. In alle vrede en met het genot van weleer zal ik iedereen overladen met mijn onuitputtelijke, katerige tederheid.

Kleur: wit/cypers
Geslacht: kater
Leeftijd: 4 jaar 10 maanden
Wil met andere kat: nee
Kan bij honden: nee
Bij kleine kinderen: nee
Bij grote kinderen: nee
Kan met balkon: alleen in een ideale situatie
Kan in tuin: ja, voorkeur volledig afgesloten

Alpha (2)

Dierenasiel Oostzaan