Doortje

Een lieve, ietwat voorzichtige poes. In al haar rust kan ze goed genieten van knuffels en kriebels en spint als de beste. Ze kan alleen niet uit de voeten met teveel rumoer, maar dat is ook niet weggelegd voor een dame van haar leeftijd. Ze staat levenslang op dieetvoer.

Doortje3

Mijn Paspoort

Geslacht 

Geboren

Gechipt

Gesteriliseerd

Gevaccineerd

Adoptiekosten

Poes

07-2009

Ja

Ja

Ja, plus booster

€100

Doortje (2)

Belangrijk om over mij te weten:

Hoewel ze niet slecht is met katten en kan samenleven met andere katten levert het onnodig veel stress voor haar op.

Aan honden ga ik nooit wennen

Aangezien drukte een dingetje is, kan het zijn dat rustige, wat oudere kinderen wel een geschikte match kunnen zijn. Jongere kinderen absoluut niet.

Hoewel buiten fijn is, wil ik vooral een vertrouwde rustige omgeving. De binnensituatie is daarom het belangrijkst. Als de optie er is om naar buiten te gaan, dan zou dit een afgezette rustige tuin moeten zijn. Anders durf ik er sowieso niet in. Anders is een goed en ruim, afgezet balkon (lees volledig cat-proof, zodat ik er nooit of te nimmer af zou kunnen)

Vanwege mijn maag-darm problemen sta ik de rest van mijn leven op lichtverteerbaar voer (ik krijg hier Intestinal van Royal Canin)

Openingstijden

Maandag       09.00 – 17.00
Dinsdag         09.00 – 17.00
Woensdag     09.00 – 17.00
Donderdag    09.00 – 17.00
Vrijdag           09.00 – 17.00
Zaterdag       09.00 – 17.00

Zon- en feestdagen gesloten

Alleen open voor afspraken of donaties.

Contactgegevens

Dierenasiel Oostzaan

020 – 633 5400

Zuideinde 220
1511 GM Oostzaan
info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2021