Adopteer Donut

Surrogaat vader in alle gezelligheid

Origineel van een camping in Duitsland, meneer heeft van alles meegemaakt voordat hij enige vorm van rust en stabiliteit ervaarde. Hierdoor was het ook echt zoeken naar een geschikte huisvesting voor hem. Wat blijkt? Des te jonger de katten om zich heen, des te beter hij zich voelt.

Ten volle uit lijkt hij zijn piepjonge levensfase te herleven. Vol zelfvertrouwen gaat hij midden in de kennel zitten of rustig rondbanjeren als steun en toeverlaat van elke kitten die wat vertrouwen en sociaal contact kan gebruiken.

In voor een spelletje? Dat is Donut altijd, echter is hij erg onderdanig naar mensen toe, wat vooral komt door zijn medische geschiedenis (veel medicatie e.d.). Van tijd tot tijd laat hij zich heerlijk aaien, maar maakt er altijd een spelletje van door net uit handbereik te lopen, zodat je gezellig achter hem aan kan gaan.

Elke onverwacht beweging zorgt er wel voor dat hij een grote stap terug doet en als zijn drempelwaarde bereikt is, gaat hij zich afzonderen in het kraaiennest bij Zazoo. Die twee zijn voor elkaar gemaakt.

Helaas zijn ze allebei niet goed met bezoek en trekken zich dan volledig terug. Maar wij zien ze in een ander licht, wanneer we alleen in de kennel zijn, en zien hun mogelijkheden.

Donut
Jonge kater van 8 maanden, alleen met een maatje, adoptie op afstand
Donut (2)
DonutZazoo
ZazooDonut

Openingstijden

Maandag       09.00 – 17.00
Dinsdag         09.00 – 17.00
Woensdag     09.00 – 17.00
Donderdag    09.00 – 17.00
Vrijdag           09.00 – 17.00
Zaterdag       09.00 – 17.00

Zon- en feestdagen gesloten

Alleen open voor afspraken of donaties.

Contactgegevens

Dierenasiel Oostzaan

020 – 633 5400

Zuideinde 220
1511 GM Oostzaan
info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2021