Ontmoet Benji

Een verwilderde couch potato?

Benji had nog maar weinig contact gehad met mensen en toonde absoluut geen interesse om hier iets aan te veranderen. Zijn avontuur in het asiel is volledig gebaseerd op zijn eetlust; deze is altijd aanwezig . De eerste maanden verliepen op afstand, dan wel niet blazend, maar meneer kon optimaal van het mooie weer genieten en sliep dan ook het overgrote deel van de dag.

Doordat Benji altijd de dupe is van de uiting van frustratie van andere katten is hij in een andere kennel terechtgekomen. Dit deed hem erg goed, misschien wel te goed, want hij is tonnetjerond. Alle restjes van andere katten vallen ten prooi aan zijn eetlust. Ondanks dit ronde en minder elegante formaat, is hij wel veel beter de situatie in te schatten. Mits rustig, en in de juiste positie komt hij al piepend langs je benen strijken en geeft heel voorzichtig een kopje tegen je hand of been. Elke onverwacht beweging, of geluid, zorgt ervoor dat dit tafereel een dagje opgeschoven wordt.

We merken dat hij vooral de laatste weken erg goed in zijn vel zit, en vet, wat veel hoop biedt voor een adoptie. Hij zit al een tijdje in het asiel, mede door medische complicaties, echter lijken deze verleden tijd en is er ruimte gebaand voor zijn sociale ontwikkeling. Het is een genot hem elke dag voer te mogen overhandigen.

Benji is 3.5 jaar, is absoluut niet lichter dan 5kg en klinkt als een kitten van 5-6 weken. Een heerlijke verwilderd mannetje die ontzettend goed kan genieten van zijn rust.

Openingstijden

Maandag       09.00 – 17.00
Dinsdag         09.00 – 17.00
Woensdag     09.00 – 17.00
Donderdag    09.00 – 17.00
Vrijdag           09.00 – 17.00
Zaterdag       09.00 – 17.00

Zon- en feestdagen gesloten

Alleen open voor afspraken of donaties.

Contactgegevens

Dierenasiel Oostzaan

020 – 633 5400

Zuideinde 220
1511 GM Oostzaan
info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2021