Plaatsbare Kittens

Hier vind je een overzicht van plaatsbare kittens in het asiel. Kittens worden in ons asiel met zijn tweeën geplaatst. Elke setje kittens stelt andere eisen aan hun nieuwe thuis. Kijk goed wat de kittens nodig hebben en of dit aansluit bij je(jullie) thuissituatie. Voor kittens, zowel als volwassen katten, geldt dat het adoptieformulier ingevuld moet worden.

Kittens worden in 99,8% van de gevallen in setjes van twee geplaatst.

Als kittens met een balkon geplaatst kunnen worden, dient dit balkon volledig afgezet en catproof te zijn.

Seb & Mitz

Seb en Mitz

zijn twee hele lieve broers van 3,5 maand oud. Samen met hun broer Reds werden ze als 8 weken oude bange kittens op straat gevonden zonder moeder. Mitz kon als beste blazen en zelfs spugen. Wat was hij bang… Seb was ook bang, maar kon zijn kroelerige karakter niet lang verstoppen. Als het pleegbaasje ging slapen, kroop hij er lekker bij in bed. Mitz kon dit na een paar dagen ook niet weerstaan. Hij bleef wel erg lang op zijn hoede. Inmiddels zijn ze helemaal gewend aan de geluiden van het rustige huishouden. De vijf reeds aanwezige supersociale kittens hebben ze daar heel goed bij geholpen. Alleen bij onverwachte geluiden schieten ze nog wel eens weg. Deze rode heren willen graag eten, kroelen en slapen. Ze komen graag op schoot slapen. Een beetje spelen is ook leuk, maar deze kittens zijn iets minder actief dan de gemiddelde kittens. Een beetje meer van het type luie kater. Seb wil, als hij heel blij is, dit graag laten zien door met zijn personeel neusje-neusje te doen. Hij zou het fijn vinden als zijn nieuwe personeel dit ook op waarde kan schatten. Afwijkend van de meeste katjes liggen de heren ook graag op hun rug om over hun heerlijke buikje geaaid te worden. Hard spinnen kunnen ze als de beste.

Mitz heeft baat bij personeel dat rust en zelfvertrouwen uitstraalt. Zodat zijn laatste stukje zelfvertrouwen ook ontwikkeld kan worden. Een gezin met kleine kinderen of een hond achten wij minder geschikt. Omdat ze van het rustige type zijn, denken we dat zowel een balkon als kleine (afgesloten) tuin prima voldoet als buitenruimte voor deze heren. Bij voorkeur niet aan een drukke weg in verband met het mogelijke schrikken. Mocht u niet helemaal aan bovenstaande voldoen, maar toch denken dat u de heren een geschikt gouden mandje kunt bieden, aarzel dan niet om u te melden en dit te motiveren.

In het pleeggezin wonen nog drie andere volwassen katten. Dit gaat prima samen.

Deze keurig zindelijke, ingeënte, ontwormde, ontvlooide en gechipte kittens zijn klaar om bewonderd te worden in hun pleeggezin. Potentieel personeel mag eerst via de website van het asiel een online intakeformulier invullen, waarna de meest geschikte match een uitnodiging krijgt om te komen kennismaken. Seb en Mitz vertrekken alleen samen, niet apart!

Kleur:                              Rood/wit

Geslacht:                       kater/kater

Leeftijd:                         3,5 maand

Wil met andere kat:    bij elkaar, andere katten erbij zou kunnen

Kan bij honden:            nee

Bij kleine kinderen:    nee

Bij grote kinderen:      ja

Kan met balkon:           ja

Kan in tuin:                    ja

Openingstijden

Maandag       09.00 – 17.00
Dinsdag         09.00 – 17.00
Woensdag     09.00 – 17.00
Donderdag    09.00 – 17.00
Vrijdag           09.00 – 17.00
Zaterdag       09.00 – 17.00

Zon- en feestdagen gesloten

Alleen open voor afspraken of donaties.

Contactgegevens

Dierenasiel Oostzaan

020 – 633 5400

Zuideinde 220
1511 GM Oostzaan
info@dierenasieloostzaan.nl

© Dierenasiel Oostzaan 2021